مراحل معافیت کفالت که مانند سایر انواع کفالت ها نیازمند کسب اطلاعات لازم مورد آن می شد ، یکی از انواع معافیت های ساده ای می شد که ما این مقاله به آن خواهیم پرداخت .قبل از هرچیز ید کمی توضیحات ره ی خدمت سرزی و چگونگی گرفتن انواع معافیت ها اختیار مشمولین قرار دهیم . حال این سوال پیش می آید که مشمولین کیست و به چه کسی می گویند ؟ ید بگوییم مشمول آن فرد ذکور ایرانی است که سن ۱۸ سالگی آن تمام شده و وارد سن ۱۹ سالگی می شود . شروع سن ۱۹ سالگی مشمول ید تکلیف سرزی رفتن خود را مشخص کند .
واقع یا ید مراحل اعزام به خدمت را انجام داده و به سرزی برود . که این کار برای صد زیادی از مشمولین بسیار سخت است . ۲۱ ماه خدمت سرزی برای بسیاری از مشمولین از تمام کارهای سخت دنیا سخت تر است . آن ها دنل راهی می گردند بتوانند از رفتن به سرزی سر ز زنند و این مرحله را گرفتن معافیت بگذارند . واقع کسب اطلاعات بیشتر از راه های معافیت استفاده کرده و مراحل معافیت خود را پشت سر گذاشته و کارت معافیت دائم خود را بگیرد .
اما این معافیت ها چه نوعی هستند ؟ مشمولین چگونه می توانند از این معافیت ها استفاده کرده و معافیت خود را بگیرند ؟ مدارک معافیت خدمت برای مشمولین چیست ؟ مراحل معافیت کفالت به چه صورت است ؟ مشمولین گرفتن مشاوره معافیت می توانند از انواع معافیت ها مانند معافیت تحصیلی ، معافیت کفالت ، معافیت پزشکی خدمت سرزی ، معافیت ایثارگری ، معافیت بخشودگی سنی و سایر معاففیت ها استفاده کنند ؟ آیا گرفتن معافیت پزشکی سرزی کار راحتی است ؟ مدت زمان معافیت پزشکی سرزی و مدارک مورد نیاز معافیت پزشکی خدمت سرزی چیست ؟ مراحل معافیت کفالت کدام است ؟
مشمولین چگونه می توانند مراحل معافیت کفالت را به ستی طی کرده و اطمینان داشته شند که معافیت آن ها صد صدی است ؟مرکز مشاوره نظام وظیفه این مقاله سعی کرده است که راجع به مراحل معافیت هم چنین مراحل معافیت کفالت ، پزشکی ، ایثارگری و سایر معافیت ها اطلاعات کاملی اختیار مشمولین قرار دهد . انتهای مقاله ما همراه شید از این اطلاعات مفید استفاده کنید . مشمولین ید بدانند برای گرفتن معافیت کفالت ید مراحل معافیت کفالت را به ستی طی کرده بتوانند به نتیجه مطلوب یعنی گرفتن کارت معافیت برسند . اما برای گذراندن مراحل معافیت کفالت ید از شروط اصلی این نوع معافیت نیز بهره مند شند . داشتن این شروط اصلی برای رد شدن از مراحل معافیت کفالت الزامی است .
بیشتر بخوانید: انواع معافیت سرزی و شرایط استفاده از آن
شروط اصلی برای گرفتن انواع معافیت های کفالت
- مشمولین ید به سن ۱۹ سالگی رسیده شند بتوانند برای گذراندن مراحل معافیت کفالت اقدام کنند .
- مشمولین نید هیچ نوع غیبتی داشته شد بتواند از معافیت کفالت استفاده کرده و کارت معافیت دائم حود را بگیرد .
- مشمولین ید تنها فرزند یا سرپرست و نگهدارنده ی لای ۱۸ سال فردی شند که می خواهند کفالت آن را به عهده بگیرند .
اگر مشمولی این شرایط را دارد می تواند کسب اطلاعات بیشتر راجع به سایر مراحل معافیت کفالت از این نوع معافیت استفاده کرده و معافیت کفالت خود را بگیرد . ما اینجا شرایط دیگر معافیت کفالت را اختیار خوانندگان عزیز خواهیم گذاشت .
بیشتر بخوانید: شرایط یافت معافیت سرزی کفالت
قوانین معافیت کفالت
بر اساس ماده ۴۴ از قوانین معافیت کفالت سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مشمولینی که به جز داشتن شروط اصلی لا ، دارای هر کدام از شرایط زیر شند می توانند از مراحل معافیت گذشته و معافیت خود را بگیرند .
- مشمول ید تنها فرزند لای ۱۸ سال پ خود شد که این پ یا لای ۷۰ سال بوده یا نیازمند مراقبت شد .
- مشمول ید تنها فرزند لای ۱۸ سال ما فاقد شوهر خود بوده شد .
- مشمول ید تنها برا تنی خواهر خود شد که فاقد پ و ما و بدون همسر و فرزند شد .
- مشمول ید تنها برا سرپرست و نگهدارنده ی برا کبیر خود شد که نیازمند مراقبت است و پ و ما و زن و فرزندی نیز ندارد .
- مشمول ید تنها سرپرست لای ۱۸ سال برا صغیر خود شد .
- تنها نوه ی ذکور لای ۱۸ سال برای جد پی یا مای خود بوده و نگهدارنده و سرپرست آن ها شد .
- تنها نوه ی ذکور لای ۱۸ سال برای جده پی یا مای خود بوده و سرپرستی آن ها را به عهده داشته شد .
- مشمولی که همسرش فوت شده و دارای فرزند صغیر می شد زمانی که ازدواج نکرده شد می تواند معافیت کفالت فرزند خود را داشته شد .
- مشمول دارای همسر معلول بوده شد و همسرش نیز نیازمند مراقبت و نگهداری شد .
بیشتر بخوانید: آخرین خبرهای معافیت سرزی نظام وظیفه
مراحل معافیت پزشکی
مراحل معافیت پزشکی و داشتن اطلاعات راجع به این نوع معافیت برای کسانی که می خواهند این مراحل معافیت پزشکی را طی کنند بسیار ضروری است . بسیاری از مشمولین سن ۱۸ سالگی تمایل دارند از معافیت پزشکی استفاده کنند .طی کردن مراحل معافیت پزشکی یکی از راه های آسان و بی دسری است که بسیاری از آن ها انتخاب می کنند . اما ید این نکته را نیز توجه داشت گرفتن معافیت پزشکی خدمت سرزی منوط به رای شورای پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا می شد .
اما مشمولین تماس مرکز مشاوره معافیت پزشکی و همچنین بهره مندی مجرب ما زمینه مشاوره معافیت پزشکی می توانند اطلاعات لازم ره تمام مراحل معافیت پزشکی را بدست آورده و راهنمایی کامل برای این نوع معافیت اقدام کنند . واقع معافیت پزشکی یکی از روش های قانونی معافیت خدمت وظیفه عمومی می شد که بسیار شایع شده و صد زیادی از مشمولین از همین طریق کارت معافیت دائم خود را می گیرند . بر اساس ماده ۳۹ قانون معافیت پزشکی مشمولین وظیفه از نظر سلامت جسمی و روحی چهار گروه دسته بندی می شوند که شامل :
- افرادی که از سلامت کامل برخوردار بوده و توانایی انجام خدمت را دارند .
- افرادی که به علت بیماری و نقص عضو نمی توانند خدمات رزمی انجام دهند .
- افرادی که به علت بیماری و عدم رشد به طور موقت قا به انجام خدمت وظیفه خود نیستند .
بیشتر بخوانید: چگونه معافیت سرزی کفالت والدین را بگیریم؟
برای اطلاع دقیق از مراحل معافیت سرزی ما
-
شرایط معافیت پزشکی سرزی
- شرایط معافیت سرزی
- مدت خدمت سرزی
- شرایط معافیت سرزی تک فرزندی
- ساده ترین راه معافیت سرزی
- قانون معافیت فرزندان ایثارگران
- آیین نامه جدید معافیت پزشکی
- معافیت پزشکی چشم
- دفترچه معافیت پزشکی
- معافیت سرزی کفالت
- مراحل معافیت پزشکی
- شرایط خرید سرزی
بیشتر بخوانید: جزئیات آیین نامه های معافیت سرزی
مراحل معافیت کفالت ما
مراحل معافیت کفالت ما یکی دیگر از مراحل معافیت هایی می شد که مشمولین به راحتی از مراحل گذز کرده و معافیت خود را می گیرند . یکی از اولین و واقع مهم ترین مراحل گرفتن معافیت کفالت ما این است که مشمول دارای یک سری شرایط عمومی شد . این شرایط عرتند از :
- ما مشمول ید فاقد شوهر شد . ( یا پ مشمول فوت شده شد یا ما مشمول از همسر خود جدا شده شد و ازدواج مجدد نکرده شد .)
- مشمولین ید تنها فرزند ذکور لای ۱۸ سال برای ما شد .
- مشمول نید وارد غیبت شده شد .
- سالم بودن و شاغل بودن ما مشمول هیچ ثیری بر رای سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مورد صا کردن کارت معافیت کفالت برای مشول ندارد .
بعد از داشتن شرایط لا ، مشمول می تواند طی کردن مراحل زیر مراحل معافیت کفالت ما را گذرانده و معافیت کفالت حود را بگیرد . ابتدا مشمول ید مذارک حود را جمع آوری کرده و به سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا ارسال کند . بعد از ارسال مدارک ، سازمان نظام وظیفه ریخی از مشمول دعوت کردهه جلسه رسیدگی شرکت کند . پس از یید از سوی این شورا مشمول می تواند معافیت دائم خود را بگیرد . اما مشمولین ید دقت داشته شند که اگر از ریخ طلاق ما ۳۰ ماه نگذشته شد سازمان نظام وظیفه معافیت موقت برای مشمولین صا می کند . پس از آن اگگر بعد از گذشت ۳۰ ماه ما مشمول هنوز ازدواج نکرده شد معافیت موقت مشمولین تبدیل به معافیت دائم خواهد شد .
بیشتر بخوانید: توضیحات جامع مورد انواع معافیت سرزی
مراحل معافیت خدمت سرزی
مراحل معافیت خدمت سرزی همانطور که لا نیز اشاره کردیم بسیار گسترده است . مراحل معافیت خدمت سرزی برای انواع معافیت ها به صورت مجزا خواهد بود . اینجا انواع معافیت ها و مراحل معافیت خدمت سرزی را به طور خلاصه توضیح خواهیم داد .
انواع معافیت ها :
- معافیت کفالت : به معافیت هایی گفته می شود که مشمول برای گرفتن کفالت پ یا ما یا سایر بستگان خود اقدام می کند .
- معافیت پزشکی : به معافیت هایی گفته می شود که مشمولین به دلیل وجود بیماری های مختلف از آن استفاده می کنند .
- معافیت تحصیلی :برای مشمولینی است که قصد ادامه تحصیل دانشگاه ها را دارند .
- معافیت بخشودگی سنی : برای افرادی است که به خاطر لا بودن سن آن ها از سوی رهبر انقلاب اسلامی بخشیده شده و معافیت می شوند .
- معافیت مددجویان : برای افراد تحت پوشش سازمان های کمیته امداد و بهزیستی است که می توانند از این نوع معافیت استفاده کنند .
- معافیت ایثارگری : این نوع معافیت به فرزندان جانز و ایثارگر و آزادگان تعلق می گیرد که گذراندن مراحل معافیت خدمت سرزی می توانند کارت معافیت خود را بگیرند .
بیشتر بخوانید: نظام وظیفه : معافیت خدمت سرزی چیست
سایر موارد مربوط به مراحل معافیت از سرزی
- سن معافیت سرزی
- بند ۱۲ معافیت سرزی
- راه های معافیت از سرزی
- آموزشی سرزی
- حقوق سرزی
- دوره احتیاط سرزی چیست؟
- خرید خدمت سرزی
- قیمت خرید خدمت سرزی
- سایت نظام وظیفه خرید سرزی
- معافیت تک پسری سال
- شرایط معافیت کفالت پ بیمار
- شرایط معافیت کفالت ما طلاق گرفته
- سن کفالت پ
- ایا حین تحصیل میتوان معافیت کفالت گرفت
- کسری خدمت ایثارگری
- عفو رهبری سرزی
بیشتر بخوانید: معافیت سرزی پای پرانتزی
مراحل معافیت بهزیستی
مراحل معافیت بهزیستی یا همان معافیت مددجویان که لا نیز اشاره ی کوهی به آن شد . از مراحلی است که به افرادی تعلق می گیرد که عضو سازمان های بهزیستی و کمیته امداد می شند و داشتن شرایط می توانند از این مراحل گذر کرده و کارت معافیت خود را بگیرند . بر اساس ماده ۴۴ از قانون سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا گذراندن مراحل معافیت بهزیستی برای ۴ گروه زیر مجاز است :
- معافیت یکی از فرزندان ذکور لای ۱۸ سال ما فاقد شوهر که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی می شد .
- معافیت مشمولینی که دارای فرزند معلول می شند .
- معافیت تنها فرزند ذکور خانواده ک دارای ۳ دختر می شند .
- معافیت مشمولینی که دارای همسر معلول می شند .
مراحل معافیت خدمت سرزی چگونه است؟