معافیت کفالت پدر یکی از انواع معافیت هایی است که بسیاری از مشمولین از آن استفاده کرده و از خدمت وظیفه عمومی معاف می شوند . حال این سوال پیش خواهد با استفاده از معافیت کفالت پدر چگونه می توانیم از خدمت سربازی معاف شویم ؟ معافیت کفالت پدر در چه سنی امکان پذیر است ؟ در واقع پدر باید در چه سنی باشد تا فرزند یا فرزندان ذکور او بتوانند از معافیت کفالت پدر استفاده کنند ؟ شرایط عمومی و اختصاصی مرتبط با معافیت کفالت پدر چیست ؟تعداد فرزندان در شرایط معافیت کفالت پدر تاثیر خواهد داشت یا خیر ؟ مطابق با قوانین جدید در چه سنی می توان برای معافیت کفالت پدر اقدام کرد ؟
در سال جدید با توجه به قوانین جدید معافیت سربازی ، معافیت کفالت پدر امکان پذیر است یا خیر ؟ معافیت کفالت پدر با وضعیت جسمانی آن مرتبط است ؟ گرفتن معافیت کفالت پدر در چه سنی انجام می شود ؟ تک فرزند بودن تاثیری در گرفتن معافیت کفالت پدر دارد یا خیر ؟ در این مقاله ما سعی داریم تمام مراحل دریافت معافیت کفالت پدر را به طور جامع و کامل شرح دهیم . علاوه بر این مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر را به طور مفصل خواهیم گفت با ما همراه باشبد .
بیشتر بخوانید: توضیحات جامع درمورد انواع معافیت سربازی
معافیت کفالت پدر یکی از راه های آسان برای گرفتن معافیت سربازی می باشد که باید به شروط اصلی آن با دقت توجه کنید . یکی از اصلی ترین کارهای مشاوره کفالت این است که شرایط اصلی و مهم برای گرفتن معافیت کفالت پدر را برای شما به طور مفصل توضیح خواهد داد . رسیدن به سن ۱۹ سالگی و اتمام ۱۸ سالگی یکی از شروط اقدام برای گرفتن معافیت کفالت پدر می باشد . این نکته را نیز باید دقت کرد که کسانی که دارای غیبت غیر موجه باشند نمی توانند از معافیت کفالت پدر استفاده کنند . یکی دیگر از شروط اصلی برای گرفتن معافیت کفالت پدر این است که فرزند ذکور ۱۸ ساله باید تنها مراقب و نگهدارنده پدر در خانه باشد . که در ادامه به طور مفصل شرایط لازم را توضیح خواهیم داد .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت کفالت مادر برای سربازی
سن معافیت کفالت پدر
سن معافیت کفالت پدر یکی از شروط اصلی و مهم در گرفتن معافیت کفالت پدر می باشد . در واقع سن معافیت کفالت پدر اصلی ترین شرطی است که جوانان می توانند از طریق آن اقدام کرده و به نتیجه برسند . در این جا با شرایط سن معافیت کفالت پدر نیز آشنا خواهید شد . همانطور که می دانید در سال های گذشته سن معافیت کفالت پدر ۶۵ سال بود . یعنی اگر پدر خانواده به سن ۶۵ سالگی می رسید و فرزند ذکور آن به سن مشمولیت می رسید می توانستند برای گرفتن معافیت کفالت پدر اقدام کنند .
اما متاسفانه امروزه سن معافیت کفالت پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال تغییر کرده و شرایط برای فرزندان ذکور سخت تر شده است . بنابراین در قوانین جدید اگر پدر حانواده به سن ۷۰ سال برسد می تواند برای گرفتن معافیت کفالت پدر برای فرزند ذکور خود اقدام کنند . توجه داشته باشید تغییر سن در شناسنامه پدر نمی تواند ملاک گرفتن معافیت کفالت پدر باشد . مگر اینکه شناسنامه آن تعویض شده باشد و در شناسنامه ی جدید صحبتی از تغییر سن نشده باشد .
البته این نکته را نیز باید توجه داشت که اگر سن پدر کمتر از ۷۰ سال بود اما از کار افتاده و نیازمند مراقبت باشد نیز می تواند برای گرفتن معافیت کفالت پدر برای فرزند خود اقدام کند . البته تشخیص از کارافتادگی و بیماری پدر خانواده از طریق شورای پزشکی نظام وظیفه عمومی صورت می گیرد .
بیشتر بخوانید: آخرین خبرهای معافیت سربازی نظام وظیفه
برای آگاهی از جزئیات معافیت سربازی با آویژه تماس بگیرید
- آیین نامه معافیت پزشکی ۹۸
- معافیت سه برادری ۹۸
- معافیت کفالت مادر
- طلاق توافقی برای معافیت کفالت
-
طلاق صوری برای معافیت
- ایا در حین تحصیل میتوان معافیت کفالت گرفت
- شرایط معافی کفالت مادر
- سن معافیت سربازی
- شرایط معافیت تک فرزندی سال ۹۸
- مزایای تک فرزندی در سربازی
- تاثیر تک پسری در سربازی
- سربازی تک پسر در شهر خود
- راه های معافیت از سربازی
- معافیت کفالت پدر بیمار قلبی
- مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر بیمار
- معافیت کفالت دیسک کمر پدر
- بیماری قلبی و معافیت سربازی
-
مراحل معافیت کفالت پدر بیمار
- معافیت کفالت پدر عمل قلب باز
- شرایط معافیت از کار افتادگی پدر
بیشتر بخوانید: سن کفالت برای گرفتن معافیت سربازی
شرایط معافیت کفالت پدر
شرط دیگر گرفتن معافیت کفالت پدر این است که فرزند ذکور درخواست کننده گرفتن معافیت کفالت باید تنها فرزند ذکور سالم بالای ۱۸ سال پدر ۷۰ ساله یا نیازمند مراقبت باشد . اگر فرزند ذکور برادر دیگری داشته باشد که به سن مشمولیت رسیده و در کشور دیگر زندگی می کنند یا دور از پدر هستند نیز نمی تواند برای گرفتن معافیت کفالت پدر اقدام کند . مگر آن که برادر دور از خانواده دارای بیماری خاص یا مشکلاتی باشد که نتوانند از پدر نگهداری کنند . یکی دیگر از تبصره های موجود در این بند این است که اگر فرزند اول ذکور برای گرفتن معافیت کفالت پدر اقدام کند و معاف شود . فرزندان دیگر نمی توانند معافیت کفالت پدر را بگیرند . مگر آنکه فرزند اول فوت کند یا دچار بیماری شود و نتواند از پدر ۷۰ ساله یا از کار افتاده خود مراقبت کند .
شرط دیگر برای گرفتن معافیت کفالت پدر نداشتن غیبت غیرموجه می باشد . مشمولین باید توجه داشته باشند که مشمولین غایب به هیج عنوان نمی توانند از معافیت کفالت پدر استفاده کنند . بنابراین تا قبل از رسیدن به سن مشمولیت باید تمام مدارک لازم برای گرفتن معافیت کفالت پدر را آماده کرده و برای گرفتن معافیت کفالت خدمت سربازی خود اقدام کنند . مشمولین هم چنین می توانند در زمانی که مشغول به تحصیل هستند و از معافیت تحصیلی استفاده می کنند نیز می توانند برای گرفتن معافیت کفالت پدر اقدام کنند .
بیشتر بخوانید: مدارک مورد نیاز معافیت سربازی – مشاوره نظام وظیفه
معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت
معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت نیز یکی دیگر از راه های گرفتن معافیت کفالت خدمت سربازی می باشد . معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت بدین معناست که پدر قبل از رسیدن به سن ۷۰ سالگی از کار افتاده باشد یا دچار بیماری باشد که از سوی فرزند ذکور نیازمند مراقبت و نگهداری باشد . البته باید در نظر داشت که شرایط جسمی پدر و از کار افتادگی آن در سن قبل از ۷۰ سالگی باید حتما به تایید شورای پزشکی سازمان نظام وظیفه برسد . یعنی مدارک پزشکی پدر مشمول در کمیسیون شورای پزشکی نظام وظیفه عمومی مورد بررسی قرار گرفته و پزشک معتمد سازمان نظام وظیفه آن را معاینه و تشخیص بیماری و از کار افتادگی را تایید خواهد کرد . معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت بدین معناست که پدر از بیماری هایی مانند بیماری های قلبی ، مغزی ، دیسک کمر ، سرطان و دیگر بیماری ها رنج ببرد .
بیشتر بخوانید: شرایط معافیت سربازی در سال ۹۸ چیست ؟
برای مشاوره معافیت کفالت با ما تماس بگیرید
- وزن معافیت پزشکی
- تحقیقات محلی معافیت کفالت مادر
- شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه سال ۹۸
- شرایط معافیت سربازی
-
معافیت کفالت در حین تحصیل
- کفالت مادربزرگ
- پیگیری معافیت کفالت
- شرایط معافیت کفالت پدر بیمار
- معافیت کفالت ۹۸
- معافیت قد و وزن ۹۸
- معافیت پزشکی
- شرایط معافی لاغری
- تلفن پاسخگویی سازمان نظام وظیفه
- سوالات کمیسیون معافیت کفالت
-
مراحل معافیت کفالت
- سن پدر برای معافیت سربازی ۹۸
- قوانین معافیت پزشکی سال ۹۸
- آیین نامه جدید معافیت پزشکی
- شرایط معافیت قد و وزن
- شرایط معافیت پزشکی سربازی
بیشتر بخوانید: ساده ترین راه معافیت سربازی چیست؟
مشاوره معافیت کفالت پدر
مشاوره معافیت کفالت پدر به مشمولین راهنمایی ها و اطلاعات لازم در خصوص شرایط گرفتن معافیت کفالت پدر را خواهد داد . مشاوره معافیت کفالت پدر در اینجا مدارک لازم برای گرفتن معافیت کفالت پدر را برای شما توضیح خواهد داد .
مشمولین باید در اولین قدم برای گرفتن معافیت کفالت پدر به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ مراجعه کرده و فرم وضعیت مشمولین را دریافت کنند . مشمولین باید این برگ تعیین وضعیت را پر کرده ( برگ شماره ۱ دفترچه راهنما ) و به همراه برگ معاینه اولیه ( برگ شماره ۲ دفترچه راهنما ) تکمیل و آماده ارائه داشته باشند . اصل شناسنامه و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه مشمول از مدارکی است که ارائه آن به دفتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ الزامی است . اصل کارت شناسایی ملی و کپی از آن نیز دیگر مدارک مهمی است که باید ارائه دهید .
علاوه بر عکس های الصاق شده به برگ شماره ۱ و برگ شماره ۲ دفترچه راهنما ، مشمولین باید یک قطعه عکس ۳*۴ سیاه و سفید تمام رخ در مدارک خود بگذارند . اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی مشمولین که باید حتما توسط دفتر اسناد رسمی یا مرجع صادر کننده ی آن برابر اصل شده باشد . یا اگر مشمولی در حال خدمت باشد باید گواهی اشتغال به خدمت خود را از سازمان مربوطه به دفتر خدمات الکترونیک انتظامی ارائه دهد .
همانطور که می دانید مشمولین برای گرفتن معافیت کفالت پدر باید کپی تمام صفحات شناسنامه ی پدر و مادر و هم چنین خواهران و برادران خود را به دفتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ ارائه دهد . کپی کارت شناسایی ملی پدر و مادر مشمول نیز نیاز است . تکمیل برگ شماره ۳ که در آن مشخصات بستگان مشمول آورده شده است . هم چنین برگه شماره ۴ نیز که شرایط و وضعیت مشمول در آن توضیح داده می شود آورده می شود .
برای مشاوره در زمینه شرایط معافیت کفالت پدر برای سربازی
از مشاورین مرکز مشاوره تحصیلی و نظام وظیفه آویژه از طریق تلفن ثابت
در استان تهران با 9092305445 و در سایر استانها با 9099072068 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب
حتی ایام تعطیل